Opdrachtgevers

Referenties

Wij geloven erin dat investeren in mensen loont!

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers doorgroeien en daarvoor willen wij onze medewerkers begeleiden en opleiden. Bijvoorbeeld het leren van de Nederlandse taal, het halen van het VCA diploma, maar ook het omscholen tot tekenaars (AutoCAD/Revitt).

De eerste groep medewerkers hebben reeds een opleiding tot autoCAD gevolgd. Inmiddels zijn 4 van hen werkzaam bij diverse opdrachtgevers om het installeren in combinatie met het tekenen te leren.

Wij vinden het bij ZaMens ook belangrijk dat bepaalde doelgroepen uit onze samenleving verder komen. Zo hebben wij een statushouder in dienst genomen, een jonge jongen uit Eritrea die na een positieve proefplaatsing van 3 weken nu werkt bij één van onze opdrachtgevers.

Maar ook jongeren die dreigen uit te vallen omdat hun vooropleiding niet voldoende is of met andere zaken, als schulden te maken hebben. Ook hen geven wij graag een kans en willen we samen met onze partners helpen verder te komen en een carrière op te bouwen. Natuurlijk in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Als ZZP'er aan de slag

Start je zoektocht naar werknemers

Start je zoektocht naar een baan

Direct solliciteren