Wie zijn wij?

ZaMens staat voor Zakelijk en Menselijk.

ZaMens is een kleinschalig persoonlijk detacheringsbureau van ca. 50 medewerkers. Wij hebben een kleurrijk internationaal team met Nederlandse, Slowaakse, Spaanse, Roemeense en Poolse collega’s. Juist deze mix aan culturen maakt het werken bij ZaMens zo leuk.  Wij zijn en blijven kleinschalig omdat wij juist samen met onze collega’s een leuk team willen zijn en blijven.

Wij zorgen voor onze collega’s

Bij ZaMens is alles duidelijk en vertellen wij precies wat je kan verwachten en wat er nodig is om in Nederland te werken en niet alleen dat. ZaMens zorgt er namelijk voor dat alles van het begin tot het eind voor je geregeld wordt.

Denk aan ziektekostenverzekering (verplicht in Nederland), aanvragen Burgerservicenummer, behalen VCA (veiligheidscertificaat), woning, vervoer naar de werkplek, Nederlandse les, mogelijke belastingvoordelen. We kunnen zelfs de jaarlijkse aangifte verzorgen in Nederland.

95%
Tevredenheid
48
Gedetacheerden
78%
Jonger dan 50 jaar
7,1 jr
Gemiddelde detacheringsduur
€18.200
Besparen op basis van inwerktijd etc.
16
Aangesloten opdrachtgevers

Waarom is ZaMens uniek?

Gemiddeld werkt een uitzendkracht 6 maanden bij een detacheringsbureau , bij ons werkt een werknemer gemiddeld 6,5 jaar. Wij proberen alles zo goed mogelijk te regelen zodat we onze werknemers en opdrachtgevers tevreden houden. Onze werknemers werken gemiddeld 40 weken en hebben ongeveer 12 weken per jaar om in hun thuisland bij het gezin door te brengen.

Dit betekent dat je in principe om de 8 weken 1 of 2 weken vrij kan nemen om naar huis te gaan. Natuurlijk moet het wel mogelijk zijn op het project waar je op dat moment werkt.

Certificaten

Onze mensen

Als ZZP'er aan de slag

Start je zoektocht naar werknemers

Start je zoektocht naar een baan

Direct solliciteren