Vacature CV monteur

Datum


ZaMens is een organisatie gespecialiseerd in het detacheren van vaktechnisch personeel binnen de EU. Met veel kennis en ervaring binnen technische beroepen en de inzet van EU-arbeidskrachten helpen wij opdrachtgevers aan geschikt vakkundig bouwtechnisch personeel. Onze persoonlijke benadering, heldere communicatie en betrokkenheid met opdrachtgevers zorgen voor een succesvolle match.

Functie omschrijving
Als cv monteur ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die te maken hebben met verwarmingsinstallaties bij zowel bedrijven als woningen. Je voornaamste werkzaamheden zijn het onderhouden, plaatsen en vervangen van cv ketels of andere centrale verwarmingsinstallaties die er voor zorgen dat een gebouw verwarmt wordt. Daarnaast verricht je ook werkzaamheden aan radiatoren en/of leidingwerk dat in verbinding staat met de cv ketel. Je werkt onder een leidinggevend monteur/chef monteur en installeert zelfstandig, op aanwijzing van je direct leidinggevende. Je voert tevens alle voorkomende werkzaamheden uit binnen de gestelde tijd conform gegeven aanwijzingen, (veiligheid) voorschriften. Daarnaast ben je bereidt samen te werken met je collega’s uit andere vakdisciplines, je zorgt voor een opgeruimde werkomgeving en een prettige werksfeer.

• Bestudeert werktekeningen, voorschriften, productinformatie en specificaties en bepaalt op basis hiervan de werkzaamheden en procedures (bijv. de aaneenschakeling van pijpinstallaties).
• Selecteert het gereedschap en de materialen op maat en type.
• Bepaalt en markeert de posities van leidinginstallaties, de leidingen, verbindingsstukken en bijbehorende onderdelen, bijvoorbeeld met behulp van gereedschap zoals lineaal en waterpas.
• Meet, snijdt, verbindt en buigt pijpleidingen op maat en in de juiste hoek met behulp van verschillende technieken en hand- en elektrische gereedschappen, zoals draadsnij,- en buigmachines.
• Monteert leidinginstallaties, pijpsecties, fittingen en verbindingsstukken met behulp van materialen zoals koppelingen, klemmen, schroeven, bouten, cement, oplosmiddel en/of technieken zoals solderen en lassen.
• Onderhoudt en repareert leidinginstallaties.
• Controleert het werk (bijv. op lekkages) en repareert en corrigeert fouten.

Wij vragen
• Je hebt een opleiding op VMBO/mbo-niveau installatietechniek, eventueel aangevuld met vakgerichte opleidingen.
• Je hebt relevante werkervaring met het zelfstandig uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden en kunt tekeningen lezen.
• Je hebt een positieve en collegiale instelling.
• Je bent leergierig en je neemt initiatief.
• Je bent in bezit van geldig VCA of de bereid dit diploma te behalen in een korte tijd.
• Je bent Nederlands of Engelssprekend.

Wij BiedenMeer dan een marktconform salaris afhankelijk van niveau/leeftijd en ervaring.

Goede secondaire arbeidsvoorwaarden volgens de NBBU.

Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en goede begeleiding.

Samenwerking met leuke collega s uit diverse Europese landen.

Werk in een organisatie waar je als medewerker centraal staat.

Nederlandse les. 

Persoonlijk opleidingsplan.

Vaste opdrachtgever en vaste huisvesting. 

Solliciteren

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in Rotterdam plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, opdracht en uw wensen. Mocht de match er zijn stellen we u met veel plezier voor bij onze opdrachtgever. Wij vragen je geduld zodat wij op zoek kunnen naar een duurzame relatie tussen jou en de werkgever. Langdurig plaatsen vinden wij erg belangrijk. Met deze reden is het gemiddelde dienstverband bij ZaMens dan ook 7,1 jaar. Wij plannen een gesprek in en zorgen voor de juiste begeleiding.

Wil je meer informatie over de vacature dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

📞+31 (0) 85 877 1056
📲 +31 (0)6 86 69 84 33
📧 maxime@zamens.nl

Meer
vacatures

Vacature junior loodgieter

ZaMens is een organisatie gespecialiseerd in het detacheren van vaktechnisch personeel binnen de EU. Met veel kennis en ervaring binnen technische beroepen en de inzet

Verder lezen»

Vacature timmerman

ZaMens is een organisatie gespecialiseerd in het detacheren van vaktechnisch personeel binnen de EU. Met veel kennis en ervaring binnen technische beroepen en de inzet

Verder lezen»

Vacature planoloog

Regio Utrecht – 40 uur Onze opdrachtgever is regio Utrecht is op zoek naar enthousiaste en gedreven planoloog. Iemand die van aanpakken weet en wil

Verder lezen»

Als ZZP'er aan de slag

Start je zoektocht naar werknemers

Start je zoektocht naar een baan

Direct solliciteren