Werken bij ZaMens

De aanbrengbonus

Hoe werkt de aanbreng bonus?
- Tip een familielid, vriend of goede kennis om te solliciteren bij ZaMens.
- Laat jouw naam vermelden bij de sollicitatie zodat wij weten naar wie wij de bonus kunnen uitkeren.

Wanneer onze collega’s een nieuwe collega aanbrengen krijgen zij na 4 weken ervaring/werk door de nieuwe collega een bonus van € 250 netto. Het grote voordeel is dat wanneer zij zelf iemand aanbrengen dat het over het algemeen iemand is waar zij ervaring mee hebben en op de hoogte zijn van het arbeidsethos en de persoonlijkheid. Want er dient samengewerkt te worden, dat is voor zowel onze collega, opdrachtgever als ZaMens een groot voordeel.

Voorwaarden:
– De aanbrengbonus is alleen geldig voor nieuwe kandidaten die minsten een halfjaar niet voor ZaMens hebben gewerkt.
– Er zit geen max aantal om het werven van nieuw personeel

Hoe regelt ZaMens huisvesting?

Als je naar Nederland komt wil je natuurlijk ook graag weten hoe de huisvesting is geregeld. En dat is logisch! Heb je een eigen kamer of moet je een kamer delen? Hoe ver is het rijden naar je werk? Het zijn allemaal begrijpelijke vragen. Wij vinden het heel belangrijk dat je thuissituatie goed geregeld moet zijn zodat je altijd uitgerust naar je werk kan.

Veel van ons personeel komt uit het buitenland. Het is een grote stap om naar Nederland te komen om hier te starten met werken. Voor de een is het een makkelijkere stap dan voor de ander. Voordat je deze beslissing maakt is het handig om te weten hoe de huisvesting is geregeld. Wij vinden het zeer belangrijk dat jouw slaapplek comfortabel en veilig is.

Waar kan je gaan wonen?

Aan de hand van de locatie van jouw nieuwe werkplek wordt er gezocht naar een goede huisvesting. Er wordt altijd rekening gehouden met de reistijd naar werk. Twijfelen we ove de reistijd? Dan zullen we dit met jouw overleggen. Vind je het achteraf gezien toch te lang? Dan kunnen wij altijd samen opzoek naar een passende oplossing.

M Kicko Groene Kaap

Als ZZP'er aan de slag

Start je zoektocht naar werknemers

Start je zoektocht naar een baan

Direct solliciteren